Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Трёп

Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении.

Ответ
 
LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 05.06.2023, 11:33   #1 (permalink)
Senior Member
 
Регистрация: 23.03.2021
Сообщений: 116
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию Купівля сонячної електростанції в кредит

Ви шукаєте спосіб скоротити витрати на електроенергію і зробити свій внесок у збереження навколишнього середовища? Зверніть увагу на встановлення сонячної електростанції потужністю 30 кВт у кредит за "зеленим" тарифом. Ця сонячна електростанція не тільки виробляє екологічно чисту енергію, а й дає змогу значно заощадити на споживанні електроенергії.

Кредит за "Зеленим тарифом" - привабливий варіант для тих, хто хоче купити сонячну електростанцію і отримати вигоду від економії та гарантованого прибутку, пов'язаного з використанням сонячної енергії. Фіксовані відсоткові ставки починаються від 4,19%, а перший внесок може становити лише 15% від загальної вартості. Ба більше, при першому внеску в розмірі 60% не потрібна довідка про доходи.

Для сонячної електростанції потужністю 30 кВт можна придбати повний комплект необхідного обладнання, що охоплює все - від панелей до інверторів, захисної автоматики, монтажу та іншого. Після встановлення сонячної електростанції кількість виробленої енергії щомісяця перераховуватиметься за "Зеленим" тарифом і виплачуватиметься безпосередньо на ваш розрахунковий рахунок. Оскільки щорічні платежі за "зеленим" тарифом завжди пропорційно вищі за щорічні платежі за кредитом, сонячна електростанція часто окупається самостійно.

Таке рішення "під ключ", безсумнівно, приверне увагу будь-якого екологічно підкованого споживача, який бажає скоротити витрати і одночасно принести користь навколишньому середовищу. Це можливість зробити крок до сталого виробництва енергії вже сьогодні.
Gurmin вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием
Ответ


Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.



Текущее время: 07:58. Часовой пояс GMT +2.


 
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot
Сайт создан в web-студии Beatom.net
В случае копирования информации необходимо всталять ссылку на первоисточник