![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Після ремонту грубки поставив чавунні піддувальні дверцята замість старих сталевих, і різницю помітив досить швидко. Конструкція вийшла набагато надійнішою, нічого не веде навіть після кількох інтенсивних протопок. Заслінка рухається плавно, піддування легко регулювати, а попіл прибирати стало простіше. Окремо звернув увагу на якість лиття, бо поверхня рівна, без гострих нерівностей і перекосів. За кілька місяців користування жодних неприємних сюрпризів не виникло, тому для себе зробив висновок, що чавунний варіант повністю виправдав очікування.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member |
У мене досвід теж позитивний, хоча спочатку вагався через вищу ціну. Піч використовується майже щодня в холодний період, тому навантаження вистачає. Дверцята тримаються міцно, не з'явилися щілини, а механізм відкривання залишився таким же зручним, як після встановлення. Сподобалося, що чавун добре накопичує тепло й не деформується від постійних перепадів температури. Якщо обирати між дешевшими аналогами та якісним литтям, я вже без сумнівів віддав би перевагу другому варіанту.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member |
Коли підбирав чавунні піддувальні дверцята для нової печі, теж довго читав відгуки й порівнював різних виробників, адже хотілося купити виріб, який прослужить багато років без заміни. Після встановлення переконався, що якісний чавун добре витримує постійне нагрівання, дверцята щільно прилягають, а регулювання подачі повітря працює без заїдань. Пошук зайняв трохи часу, зате інтернет-магазин VVK-Lit https://vvk-lit.com/ запропонував достатній вибір моделей із різними розмірами, тому вдалося знайти варіант, який без проблем підійшов до моєї печі. Встановлення пройшло без труднощів, усі елементи були акуратно відлиті, а під час експлуатації не довелося нічого підганяти чи підтягувати. Уже після кількох місяців активного користування можу сказати, що покупкою залишився задоволений, адже дверцята працюють надійно, виглядають охайно й не викликають жодних нарікань.
|
| | |
![]() |
| |