![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | Школа пропонує гнучкий формат (онлайн-заняття), що дозволяє вчитися з будь-якої точки, обирати індивідуальні або групові уроки та підлаштовувати графік під свій ритм життя. На сайті можна ознайомитися з програмою курсів, рівнями, можливістю пробного заняття та умовами навчання. Aura-school.com.ua орієнтована як на тих, хто вивчає мову для роботи чи переїзду, так і на тих, хто просто хоче впевнено володіти німецькою. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Member |
Я теж колись шукав відповідний формат для вивчення іноземних мов і зрозумів, що багато залежить від того, наскільки комфортно побудований навчальний процес. Під час пошуку інформації натрапив на https://www.czechyou.cz і вирішив спробувати вивчення чеської мови. Мені такий формат підійшов, а завдяки регулярним заняттям поступово з'явився хороший результат. Думаю, головне знайти напрямок, який справді викликає інтерес.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Member |
Вивчаю німецьку мову для майбутнього працевлаштування за кордоном. До цього пробував навчатися самостійно, але результат був мінімальним. На курсах німецької мови MOVNA сподобався практичний підхід до навчання та велика кількість вправ для розвитку мовних навичок. Викладач пояснює складні теми дуже доступно, завжди відповідає на запитання та допомагає розібратися в незрозумілих моментах. За кілька місяців навчання вже можу підтримувати прості діалоги та значно краще розумію німецьку мову на слух.
|
| | |
![]() |
| |