Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Трёп

Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении.

Ответ

LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый Вчера, 15:10   #1 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего
По умолчанию Порадьте гарний корейський догляд для обличчя бо шкіра стала дуже сухою.

Потребую поради щодо догляду. Останнім часом шкіра обличчя стала дуже сухою, з’явилося відчуття стягнутості та навіть дрібні лущення. Звичайні зволожувальні креми з мас-маркету дають лише тимчасовий ефект на годину. Хочу спробувати корейську косметику, бо чула багато позитивних відгуків саме про їхні лінійки для глибокого зволоження. Хто стикався з такою проблемою, які серії чи конкретні бренди реально допомагають відновити водний баланс.
Alex вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Старый Вчера, 15:12   #2 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
0 за это сообщение
0 Всего

У мене була схожа ситуація минулої зими через опалення та вітер. Справжнім порятунком стали засоби з керамідами та гіалуроновою кислотою. Раджу звернути увагу на бренд Dr.Jart+, особливо їхню лінійку Ceramidin. Вона як раз створена для бар’єрного відновлення. Також дуже круто працюють нічні маски від Laneige. Тільки не беріть одразу великі об’єми, краще почати з мініатюр, щоб перевірити реакцію шкіри. Головне уникати агресивних вмивачок, які ще більше сушать епідерміс.
Calmar вне форума  
Старый Вчера, 15:13   #3 (permalink)
Senior Member

0 за это сообщение
0 Всего

Для дуже сухої шкіри ідеально підійде багатошаровий підхід, який так люблять корейці. Почніть з м’якої гідрофільної олії, а потім обов’язково додайте зволожувальний тонер або есенцію. Мені дуже подобається бренд Pyunkang Yul, у них склад максимально лаконічний і підходить навіть для чутливої шкіри. Їхній Essence Toner має густу текстуру, яка миттєво прибирає дискомфорт. Ще можу порадити сироватки з екстрактом центели азіатської від Purito, вони добре заспокоюють і утримують вологу всередині. Важливо наносити крем на злегка вологе обличчя, тоді ефект буде в рази кращим.
Thesha вне форума  
Старый Вчера, 15:17   #4 (permalink)
Member

0 за это сообщение
0 Всего

Цитата:
Сообщение от Alex Посмотреть сообщение
Потребую поради щодо догляду. Останнім часом шкіра обличчя стала дуже сухою, з’явилося відчуття стягнутості та навіть дрібні лущення. Звичайні зволожувальні креми з мас-маркету дають лише тимчасовий ефект на годину. Хочу спробувати корейську косметику, бо чула багато позитивних відгуків саме про їхні лінійки для глибокого зволоження. Хто стикався з такою проблемою, які серії чи конкретні бренди реально допомагають відновити водний баланс.

При виборі корейського догляду дивіться не тільки на бренд, а на концентрацію активних речовин. Для сухого типу шукайте в складі пантенол, муцин равлика або пробіотики. Раджу спробувати бренд COSRX, їхня лінійка з муцином просто творить дива з текстурою. Якщо бюджет дозволяє, гляньте на преміальний сегмент на кшталт Sulwhasoo, там дуже потужні поживні компоненти.
Я зазвичай замовляю все в перевірених магазинах, щоб не натрапити на підробку. Можеш подивитись тут krasolia.ua я замовляла кілька разів, все ок прийшло. Там часто бувають хороші набори пробників, це зручно для тестування нових продуктів. Ще одна порада, не забувайте про сонцезахист навіть в похмуру погоду, бо суха шкіра швидше схильна до фотостаріння.
Зараз багато корейських санскрінів мають зволожувальну базу, тож вони замінять денний крем. Головне підібрати легку текстуру, яка не буде забивати пори. Орієнтуйтесь на власні відчуття після першого тижня використання, шкіра має стати м’якою на дотик.

Последний раз редактировалось faaxef; Вчера в 15:42.
faaxef вне форума  
Ответ