![]() |
| |||||||
| Вернуться на сайт | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member |
Привіт! Маємо в офісі традицію дарувати щось незвичне на дні народження. Цього разу черга за мною, а фантазія на нулі. Потрібно щось оригінальне, але не дуже дороге, щоб колезі було приємно. Де ви шукаєте цікаві дрібнички для друзів, щоб це не був банальний блокнот?
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Привіт! Розумію твій біль, бо офісні подарунки — це завжди виклик для креативності. Я для таких випадків відкрив для себе інтернет магазин Саме Тобі, там повно небанальних речей. Наприклад, можна взяти термос 3 в 1 або стильну шкатулку для дрібниць, якщо колега жінка. Мені здається, що зараз найкраще купити подарунок , який має і естетику, і користь. Я там купував другу набір з камінням для охолодження напоїв, це викликало справжній фурор серед колег. Вибір у них дуже великий, від аксесуарів для дому до тактичних речей. Дуже круто, що менеджери завжди на зв'язку і можуть підказати, що зараз у тренді. Раджу тобі глянути розділ з новинками, там часто з'являються дуже стильні та бюджетні позиції.
|
| | |
![]() |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
| |