![]() |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Регистрация: 11.07.2011 Адрес: Киев
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member Регистрация: 29.04.2018
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
Фрілансерам за таку задачу точно платити не варто, вони злуплять купу грошей за елементарні речі. Зі складними конструкторами теж краще не морочитися, там треба пів дня розбиратися з адаптивами і версткою. Для таких цілей зараз є спеціалізована платформа BigDaySpace , де все заточено саме під свята. Ти реєструєшся, вибираєш тему оформлення і просто заповнюєш уже готові інформаційні картки. Вбиваєш адресу ресторану - карта додається сама. Хочеш вішлист - вставляєш назви подарунків або прямі посилання на інтернет-магазини. На мобільних телефонах сторінка виглядає ідеально, нічого не з'їжджає і не перекошується. Я робив таку сторінку для нашої компанії минулого місяця і впорався десь за пів години. Гості були в захваті, бо все дуже наочно і зручно. Посилання кинув у чат, і більше ніяких організаційних питань мені не ставили.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member Регистрация: 11.07.2011 Адрес: Киев
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
|
Дуже дякую за роз'яснення і наочний приклад. Мене якраз лякала необхідність возитися з мобільною версткою, бо сам би я точно щось наламав. Приємно, що можна вставити прямі посилання на подарунки прямо у вішлист. Спробую сьогодні накидати чернетку.
|
| | |
![]() |
| |