![]() |
Як зробити сайт для свята самостійно Привіт усім на форумі. Хочу до свого тридцятип'ятиріччя зробити гарний міні-сайт або лендінг для друзів. Треба викласти там план свята, дрес-код, локацію з картою і список бажаних подарунків. Замовляти це у фрілансерів не бачу сенсу, бо бюджет обмежений і свято всього на один день. Сам я в програмуванні не тямлю зовсім, тому складні конструктори типу Тільди мені не підійдуть. Чи є якісь прості готові платформи саме під заходи? Як швидко і без зайвих нервів зібрати таку сторінку? |
Фрілансерам за таку задачу точно платити не варто, вони злуплять купу грошей за елементарні речі. Зі складними конструкторами теж краще не морочитися, там треба пів дня розбиратися з адаптивами і версткою. Для таких цілей зараз є спеціалізована платформа BigDaySpace , де все заточено саме під свята. Ти реєструєшся, вибираєш тему оформлення і просто заповнюєш уже готові інформаційні картки. Вбиваєш адресу ресторану - карта додається сама. Хочеш вішлист - вставляєш назви подарунків або прямі посилання на інтернет-магазини. На мобільних телефонах сторінка виглядає ідеально, нічого не з'їжджає і не перекошується. Я робив таку сторінку для нашої компанії минулого місяця і впорався десь за пів години. Гості були в захваті, бо все дуже наочно і зручно. Посилання кинув у чат, і більше ніяких організаційних питань мені не ставили. |
Дуже дякую за роз'яснення і наочний приклад. Мене якраз лякала необхідність возитися з мобільною версткою, бо сам би я точно щось наламав. Приємно, що можна вставити прямі посилання на подарунки прямо у вішлист. Спробую сьогодні накидати чернетку. |
| Текущее время: 22:56. Часовой пояс GMT +2. |