Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Барахолка

Ответ

LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 20.02.2026, 12:57   #1 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию Вібрація та люфт лопаток

Вітаю, підкажіть будь ласка. Їздив на машині останні кілька тижнів і помітив дивну поведінку: з’являються ривки при наборі обертів, турбіна працює нестабільно, а часом горить помилка наддуву. Механік розібрав турбіну і сказав, що посадочні отвори лопаток зношені, з’явився люфт, і потрібно міняти геометрію. Я хочу знайти новий вузол в зборі строго під мій номер турбіни і вставити його у старий корпус, не переплачуючи майстрам. Хто замовляв подібне онлайн і може порадити надійний магазин, де доставка швидка, а деталь точно підійде? Дякую наперед за допомогу!
MarkM вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Старый 20.02.2026, 13:51   #2 (permalink)
Senior Member

0 за это сообщение
1 Всего

Теж стикався з такою ситуацією, ривки при наборі обертів і нестабільна турбіна справді виводять з себе. Механік мені також діагностував зношену геометрію і люфт у посадкових отворах лопаток, тож добре розумію про що ти. Замовляв запчастину онлайн і не пожалкував жодного разу. Купити геометрію турбіни зручно через каталог https://rc-turbo.com.ua/geometriya-turbiny/, там справді великий вибір для будь якого авто, є зручний пошук по номеру турбіни і знайти потрібну деталь під конкретну турбіну не складе труднощів. Сам нещодавно там замовляв геометрію турбіни 080-140-011 AM.RHV5-2. Доставка швидка, деталь повністю відповідає специфікації.
kravecaleksandr вне форума  
Старый 13.05.2026, 18:50   #3 (permalink)
Member

0 за это сообщение
0 Всего

У мене була дуже схожа ситуація машина почала смикатися при розгоні, періодично пропадав наддув і турбіна працювала нестабільно. Теж спочатку думав окремо шукати геометрію, але потім вирішив звернутися до спеціалістів, які займаються ремонт турбін. Чесно кажучи, не пожалкував ні разу. Хлопці швидко зробили діагностику, пояснили що саме зношене і що краще замінити, щоб потім знову не лізти в турбіну через кілька місяців. Після ремонту машина знову нормально тягне, пропали ривки та помилки по наддуву. Так що можу радити їх уже зі свого власного досвіду.
Ducatti вне форума  
Ответ