![]() |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Member |
Розумію твою паніку, бо я теж колись так робив. У Львові реально є де пройти УЗД, рентген, МРТ, лабораторні аналізи і все таке, але треба просто не брати пакет комплексний з усім підряд. Краще почати з елементарних речей: базові аналізи крові, консультація профільного лікаря, потім конкретні діагностики за потреби. Бо якщо береш великий пакет, то там часто включають купу тестів, які насправді не потрібні в твоєму випадку і ти платиш зайве. І кожен центр може мати різний підхід і обладнання, тому краще попередньо порівняти, що конкретно входить у пакет і для чого це потрібно.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member |
Я колись сам проходив повне обстеження і довго вагався куди йти, бо не хотілось переплачувати і не ясно було які саме тести потрібні. Я обирав по відгуках і врешті пішов у медичний центр Святої Параскеви у Львові https://medcenter.lviv.ua/ де мені спочатку нормально пояснили що саме робити і навіщо, без всяких пакетів з усього одразу. Там можна зробити лабораторні аналізи, УЗД, рентген і навіть складніші тести по черзі, а не все купою. Головне перед записом запитати що саме входить у обстеження, щоб не робили зайвих речей. І ще варто не боятись запитувати в самого лікаря, які саме аналізи дійсно потрібні у твоєму випадку, бо по суті твоєї проблеми це завжди найкращий старт ніж відразу купувати дорогий чек-ап з десятком пунктів. |
| | |
![]() |
| |