Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Барахолка

LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 07.10.2026, 12:02   #1 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию Кератин для волос

З кератином вирішила не експериментувати навмання, тому шукала саме магазин професійної косметики для волосся. Так і знайшла інтернет-магазин професійної косметики для волосся Спочатку просто переглядала асортимент, але в результаті зацікавилася кератином і вирішила спробувати. Мені сподобалося, що в магазині можна знайти багато різної продукції для волосся, тому є з чого вибирати, якщо потрібно підібрати догляд не лише для однієї процедури. Саме замовлення зробила без проблем, сайт зрозумілий, потрібний товар знайшовся досить швидко. Посилка прийшла нормально упакованою, пляшка не пошкодилася, усе було в належному стані. Коли використала кератин, перш за все звернула увагу на те, що волосся стало набагато приємнішим на дотик. Воно виглядало більш гладким, рівним і доглянутим, а пухнастість стала менш помітною. Для мене це великий плюс, тому що раніше після миття волосся часто виглядало неохайно, навіть якщо я його добре розчісувала. Зараз укладати його стало простіше, і загальний вигляд мені подобається набагато більше. Приємно, що покупка через Brazil-Prof виявилася вдалою і не довелося довго шукати потрібну професійну косметику в різних місцях. Магазином та придбаним кератином залишилася задоволена.
isomova вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.