![]() |
| |||||||
| Вернуться на сайт | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member |
Вітаю. Потребую поради знаючих людей. Розлучався кілька років тому в Одесі, а зараз постійно проживаю і працюю в Києві. Постало питання про зміну документів, і мені обов'язково потрібен оригінал свідоцтва про розлучення, а у мене на руках тільки копія залишилася. Їхати спеціально в Одесу через це взагалі немає можливості та й часу вільного обмаль. Підкажіть, чи можна якось дистанційно вирішити це питання? Чи обов'язково робити довіреність на когось, чи державні органи можуть зробити запит самостійно? Буду вдячний за реальні поради з досвіду.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Можна взагалі нікуди не їхати і не витрачати гроші на дорогу. Зараз у багатьох юридичних компаніях є послуга витребування документів по всій Україні. Я колись теж шукала інформацію, як отримати свідоцтво про розірвання шлюбу , якщо державні органи затягують процес або розводять руками через різні міста реєстрації. Мені знайомі порадили хлопців з UST Group, вони якраз на цьому спеціалізуються. Офіс у них в центрі Києва на Софіївській. Я просто прийшла, пояснила ситуацію, вони запропонували варіанти з довіреністю і без неї - там просто терміни трохи відрізняються. У підсумку за кілька днів отримала офіційний дублікат. Все офіційно, з печатками, жодних проблем потім не виникло. Сервіс супер, працюють прозоро, ціни абсолютно адекватні для Києва. Раджу звернутися, зекономите купу часу та нервових клітин.
|
| | |
![]() |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
| |