![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Я нещодавно якраз шукав щось подібне і натрапив на розділ у секс шоп NO TABOO. Там доволі багато різних варіантів жіночої еротичної білизни https://aaaa.in.ua/uk/odezhda-dlya-s...-eroticheskoe/ : мереживні комплекти, боді, корсети, різні цікаві набори. Я спочатку просто переглядав асортимент, бо хотів зрозуміти, які взагалі бувають стилі. Зручно, що на сайті є фото і короткий опис до кожної моделі, тому можна нормально розібратися перед тим, як щось брати. До речі, знайома там замовляла комплект і казала, що оформлення займає буквально кілька хвилин, а посилка приходить у звичайній упаковці без зайвих написів. Загалом виглядає як нормальний сайт, де можна спокійно подивитися різні варіанти і підібрати щось цікаве.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member |
Еротичну білизну краще купувати в секс-шопах, де є спеціальний підбір і широкий вибір моделей для різних вподобань. Наприклад, у магазині Хочу Гратися за посиланням можна знайти різноманітну інтимну білизну — від класичних комплектів до більш нестандартних варіантів, зручну навігацію по каталогу та опис, який допомагає зробити вдалий вибір. Це зручно, якщо хочеться підібрати щось собі, а тим паче на подарунок.
|
| | |
![]() |
| |