![]() |
| |||||||
| Вернуться на сайт | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member |
Підкажіть, де зараз можна подивитися гарну жіночу еротичну білизну? Хочу знайти якийсь цікавий комплект для подарунка, але не дуже розумію, на яких сайтах краще дивитися. Хотілося б, щоб був нормальний вибір, хороші фото і щоб можна було почитати опис перед покупкою.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Я нещодавно якраз шукав щось подібне і натрапив на розділ у секс шоп NO TABOO. Там доволі багато різних варіантів жіночої еротичної білизни https://aaaa.in.ua/uk/odezhda-dlya-s...-eroticheskoe/ : мереживні комплекти, боді, корсети, різні цікаві набори. Я спочатку просто переглядав асортимент, бо хотів зрозуміти, які взагалі бувають стилі. Зручно, що на сайті є фото і короткий опис до кожної моделі, тому можна нормально розібратися перед тим, як щось брати. До речі, знайома там замовляла комплект і казала, що оформлення займає буквально кілька хвилин, а посилка приходить у звичайній упаковці без зайвих написів. Загалом виглядає як нормальний сайт, де можна спокійно подивитися різні варіанти і підібрати щось цікаве.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member |
Еротичну білизну краще купувати в секс-шопах, де є спеціальний підбір і широкий вибір моделей для різних вподобань. Наприклад, у магазині Хочу Гратися за посиланням можна знайти різноманітну інтимну білизну — від класичних комплектів до більш нестандартних варіантів, зручну навігацію по каталогу та опис, який допомагає зробити вдалий вибір. Це зручно, якщо хочеться підібрати щось собі, а тим паче на подарунок.
|
| | |
![]() |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
| |