![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Я спробував змішувати, але робив це помірно. Кіт їсть обидва варіанти, але краще давати трохи вологого з основною частиною сухого корму. Якщо одразу змішати багато, може розлад шлунку з’явитися. Я завжди стежу, щоб загальна кількість їжі не перевищувала його норму за день.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member |
Що робити, для того, щоб уникнути проблем з травленням? Можливо краще спочатку додавати сухий корм, потім невелику кількість вологого? У мене кіт теж не завжди їсть обидва види. Краще підлаштовуватися під апетит тварини, а не давати обидва види у великих кількостях одночасно? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member |
Я роблю так, змішую сухий корм для котів https://www.purina.ua/cat/cat-food/dry від Purina, з вологим невеликими порціями, так кіт не переїдає і отримує потрібну вологу. Слід стежити, щоб сухого було більше, а вологого лише як доповнення. Якщо давати рівні частини, трапляється, що кіт залишає сухий або навпаки. Працює добре, якщо порції планувати за вагою кота і стежити за реакцією шлунку. Важливо також подавати корм у різний час, щоб кіт звик до режиму і не переїдав одночасно. Особисто я завжди коригую кількість залежно від активності кота та його апетиту. Тоді він їсть обидва варіанти без проблем, і травлення залишається нормальним. |
| | |
![]() |
| |