Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Трёп

Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении.

Ответ

LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 19.11.2025, 10:21   #1 (permalink)
Junior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию Ольга Кулакова Київ негативна співпраця з її HR Solutions

Співпраця з рекрутинговими агентствами у Києві завжди передбачає певні очікування: професіоналізм, відповідальність, чітку комунікацію та компетентний підбір персоналу. Особливо коли мова йде про таких фахівців, що активно просувають власний бренд, як Ольга Кулакова HR. Її особистий PR формує враження експерта високого рівня, який багато років працює у сфері підбору кадрів та глибоко розуміє потреби бізнесу. Саме тому я обрав співпрацю з HR Solutions у Києві, сподіваючись отримати якісний сервіс.

Однак реальний досвід виявився зовсім іншим, ніж очікувалось на початку. Мій відгук — це власна історія замовника, який очікував професійний підхід, але зіштовхнувся з низкою проблем, що суттєво вплинули на результат і фінальне враження.

Особистий PR Ольги Кулакової та реальна якість роботи

Перший аспект, який хотілося б відзначити, — невідповідність між іміджем, який активно створює Ольга Кулакова HR, та реальним рівнем компетентності, що проявляється під час роботи. Зовні позиціювання виглядає дуже переконливо: експертність, досвід, професійна методологія, а також численні публікації та активність у соціальних мережах.

Та коли справа дійшла до реального підбору персоналу для компанії в Києві, стало помітно, що методи роботи значною мірою емоційні, а не професійні. У багатьох моментах оцінка кандидатів ґрунтувалася не на компетенціях або досвіді, а на суб’єктивних враженнях. Це, на мою думку, і стало однією з ключових причин неякісного результату.

Проблема №1: підібраний персонал не відповідав вимогам

Найбільш критичний момент — кандидати, які взагалі не відповідали оголошеним вимогам. Попри детальне технічне завдання, яке я надав HR Solutions, підібрані претенденти мали або недостатній досвід, або відсутність ключових навичок, або взагалі інший професійний профіль.

Це створило значні незручності:

довелося витрачати зайвий час на інтерв’ю;

процес пошуку затягувався;

компанія в Києві залишалась без потрібного спеціаліста;

виникали додаткові бізнес-ризики.

Я очікував, що агентство з таким позиціонуванням забезпечить якісний первинний відбір, але цього не сталося. Складається враження, що кандидатів відбирали поспіхом або без належної перевірки.

Проблема №2: вимога оплати за неякісний результат

Ще один момент, який суттєво вплинув на моє ставлення до агентства, — це вимога оплати, незважаючи на той факт, що підбір персоналу не був успішним.

У Києві багато HR-агентств, які працюють за принципом оплати за результат, проте в моєму випадку HR Solutions olgakulakova1.wordpress.com наполягали на оплаті навіть тоді, коли запропоновані кандидати не відповідали вимогам, а робота фактично не була виконана.

З боку клієнта це виглядає як спроба отримати винагороду незалежно від якості. Саме це створило враження, що головним пріоритетом агентства є не результат і не інтерес клієнта, а отримання оплати будь-яким чином.

Коли особистий PR не підтверджує компетентність

Найбільше розчарування викликає контраст між тим, як Ольга Кулакова презентує себе як HR-експерта, і тим, що відбувається у реальному процесі роботи. Складається враження, що особистий бренд працює значно краще, ніж реальні механізми підбору персоналу.

У Києві рекрутингові агенції змагаються за клієнтів, і я очікував, що професійність буде відповідати заявленому рівню. Але в моєму досвіді PR виявився сильнішим за компетентність — і саме це найбільше вплинуло на остаточне рішення відмовитися від подальшої співпраці.

Емоційність у доборі персоналу як ризик

Ще один важливий момент — це надмірна емоційність в оцінці кандидатів. Натомість у рекрутингу важлива об’єктивність, чітка методологія, структурований аналіз та багатоступінчастий відбір.

Коли оцінка ґрунтується не на фактах і навичках, а на емоціях, результат майже завжди непередбачуваний. І у моєму випадку так і сталося.

Підсумок: досвід співпраці з HR Solutions у Києві

Як клієнт, який мав реальний досвід співпраці з Ольгою Кулаковою HR у Києві, я можу підсумувати наступне:

особистий PR не відповідає реальному рівню компетентності;

підібраний персонал не відповідав вимогам;

підхід до роботи емоційний, а не професійний;

агентство вимагало оплату навіть попри неякісний результат;

якість сервісу не відповідає очікуванню та заявленій експертності.

Цей відгук заснований на моєму власному досвіді і може стати корисним для бізнесів у Києві, які шукають надійного рекрутера та прагнуть уникнути помилок під час вибору партнерів у сфері HR.
olgakul вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответ

Опции темы
Опции просмотра