![]() |
|
Вернуться на сайт | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() | #1 (permalink) |
Member | ![]()
Потрапив у ситуацію, коли авто раптово заглухло просто на виїзді з міста, і тепер потрібно знайти надійну службу евакуації. Хочеться звернутися до тих, хто приїжджає оперативно, поводиться з машиною обережно і не завищує ціни. Якою евакуаторною службою ви користувалися і залишилися задоволені?
|
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Не люблю ситуацій, які вибивають із графіку, але таке буває. Мій автомобіль раптово відмовився заводитися посеред ділової поїздкиі. Не мав часу на паніку, тож одразу відкрив телефон і згадав про сервіс евакуатора авто в Одесі https://evakuator-odesa.com.ua/ сайт зручний, швидко знайшов потрібну інформацію. Подзвонив, і приємно здивувався оперативності — вже за 25 хвилин біля мене був евакуатор. Водій поводився професійно, все зробив чітко й акуратно. Машину доставили до СТО без жодних пошкоджень. Після цього випадку я точно знаю, до кого звертатися у подібних ситуаціях. Надійність цієї служби підтверджена на власному досвіді.
|
![]() | ![]() |
![]() |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
| |