![]() |
Шампунь сестрі в подарунок, що взяти? В мене сестра давно скаржиться що не може знайти нормальний шампунь, волосся після миття виглядає тьмяним і без блиску. Хочу зробити їй подарунок але взагалі не розуміюсь на цьому, не знаю що обирати і на що звертати увагу. Може хтось підкаже що реально варто брати з професійних засобів? |
Для такого подарунку однозначно варто дивитись в бік професійних засобів, а не те що стоїть на полицях звичайних магазинів. На сайті Mediceuticals є каталог професійних шампунів https://mediceuticals.com.ua/profesi...dlia-volossia/ там широкий вибір під різні типи волосся і все детально описано. Для тьмяного волосся без блиску добре підійде Vivid від Mediceuticals, він містить формулу PureZero без SLS що ніжно очищає не пересушуючи, а яблучний оцет зміцнює волосся і надає природного блиску, регулює рівень рН шкіри голови. Також підходить для нарощеного волосся якщо сестра таке має. Гарний варіант для подарунку бо засіб універсальний і дає помітний результат вже після першого використання. |
| Текущее время: 00:53. Часовой пояс GMT +2. |