![]() |
| |||||||
| Вернуться на сайт | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member |
Привіт. Я адвокат і хочу щоб люди які шукають юридичну консультацію в AI чатах знаходили саме мене. Чув що Google вже вбудував AI в пошук і люди все частіше запитують у ChatGPT замість звичайного пошуку. Де можна замовити просування сайту для такої ніші? Хтось вже пробував і має досвід?
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Привіт. Я теж адвокат і рік тому дошкульно відчув що без видимості в AI втрачаю клієнтів. Звернувся до AG.Marketing і вони розібралися як вивести мій сайт в AI рекомендаціях. Вони починають з глибокого аналізу того як конкуренти вже присутні в LLM і які ніші не закриті. Потім системно працюють над контентом і авторитетністю. У роботі з seo під gpt пошук вони враховують юридичну специфіку і термінологію щоб AI точно розуміла твій експертиз, детальніше про їхню роботу можна подивитися на їхньому сайті. За кілька місяців я побачив як клієнти стали знаходити мене через ChatGPT запити про консультацію. Результати реальні і вимірювальні. Обов'язково звертайся туди якщо хочеш бути видним в AI пошуку.
|
| | |
![]() |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
| |