![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Як власник невеликого бізнесу з доставки товарів, я часто стикаюся з необхідністю швидко реагувати на технічні проблеми з автомобілем. Одного разу робоча машина зламалася прямо під час виконання замовлення, і це могло зірвати всі терміни. Шукав евакуатор Житомир https://expert-auto.in.ua/tsiny знайшов недорогий варіант - Expert Auto, і це стало справжнім порятунком для моєї справи. Вони швидко прибули на місце і допомогли транспортувати авто до сервісу. Дуже сподобалося, що ставляться відповідально до роботи і не затягують процес. Завдяки їм я зміг мінімізувати втрати і не підвести клієнтів. Такий рівень сервісу важливий для будь-якого бізнесу, де час має значення. Тепер співпрацюю з ними на постійній основі.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member |
Було в кого таке - приїхали копи, оформили аварію, а машину треба якось прибирати з дороги, бо перекрила рух. Вони самі викликають евакуатор чи це вже моя головна біль шукати контакти і платити? Просто раніше ніколи в таку ситуацію не попадав, тому питаю у бувалих.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member |
Кожен водій рано чи пізно стикається з нюансами на дорозі, і особисто я переконався, що наявність контакту надійного евакуатора у смартфоні дарує абсолютне відчуття захищеності. Повертаючись пізно вночі, я пробив одразу два колеса на виїзді з міста, і продовжувати рух було просто неможливо. Згадав про збережений номер, де пропонується цілодобово надійна евакуація авто в Житомирі https://pereviznik.com.ua/evakuator-zhytomyr/ одразу звʼязався. Диспетчер швидко відповів, уточнив моє місцезнаходження та одразу розрахував вартість послуги до виїзду евакуатора, що було дуже чесно та прозоро. Водій прибув за лічені хвилини, адже заявлена подача від 15-40 хвилин по місту, області та трасі М-06 виконується бездоганно навіть у нічний час. Робота була виконана на найвищому рівні, машину дбайливо зафіксували на платформі та доставили прямо до мого гаража. Я залишився задоволений, вважаю, що кожен сервіс повинен так працювати. Зручно, швидко, вигідно.
|
| | |
![]() |
| |