![]() |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member |
Привіт усім! Хотів би поділитися своїм досвідом ведення бізнесу як ФОП 3 група і обговорити актуальне питання — 3 група фоп податки. Особисто я перейшов на третю групу ФОП, бо це зручно для малого та середнього бізнесу з доходом до 7 млн грн на рік. Одним із головних плюсів є спрощена система оподаткування та можливість обрати ставку податку залежно від виду діяльності. Це значно зменшує бюрократію і економить час на звітність. Важливо знати, що до 3 групи фоп податки включають: Єдиний податок (ставка 5% для платників ПДВ або 3% для неплатників ПДВ), Єдиний соціальний внесок (мінімальний щомісячний платіж), Інші обов’язкові платежі за потреби, наприклад, податок на доходи фізичних осіб при додаткових доходах. Особисто мені дуже допомагає у веденні фінансів додаток Monefy, який дозволяє швидко відстежувати витрати та доходи, планувати бюджет і формувати звітність. Це особливо корисно для тих, хто тільки розпочинає і хоче уникнути помилок у податкових питаннях. Думаю, для всіх, хто шукає інформацію про 3 група фоп податки, важливо пам’ятати: планування фінансів і правильний облік доходів — це запорука спокійного ведення бізнесу. Використання зручних інструментів, таких як Monefy, значно полегшує життя та дозволяє зосередитися на розвитку бізнесу. А хто ще користується такими додатками для обліку? Які інструменти допомагають вам контролювати 3 група фоп податки? Давайте ділитися досвідом! |
| | |
| |