Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Трёп

Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении.

Ответ

LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 05.04.2026, 19:59   #1 (permalink)
Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию Як вибрати солодкий ананас?

Постійно натрапляю на проблему, що ананас зовні виглядає круто, а вдома розрізаю і він або зовсім білий, або вже починає бродити біля серцевини. Поділіться досвідом, на що ви дивитесь при покупці, чи треба смикати за той верхній листочок, чи є якісь інші робочі схеми перевірки стиглості. Хочу замовити собі відразу декілька штук з доставкою додому, але боюся, що кур’єр привезе те, що йому вигідно збути, а не те, що я реально зможу з’їсти з задоволенням.
Gregor вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Старый 06.04.2026, 19:21   #2 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего

Знаєш, ці маніпуляції з листочками — то лотерея, бо іноді він вилітає і у перестиглого фрукта, який вже почав бродити. Я раніше теж намагався вистукувати чи нюхати ананаси в супермаркетах, але вдома все одно часто чекав сюрприз у вигляді блідої та кислої середини. Зараз взагалі не парюся з вибором власноруч, бо знайшов місце, де плоди відбирають за стандартами, а не аби збути партію. В інтернет-магазині CrazyBox я не раз вже замовляв ананаси https://crazybox.com.ua/uk/boxes/ekz...ti/ananas-bebi Вони завжди приїжджають важкими, медовими та з рівномірним золотистим кольором. М'якоть соковита аж до самої шкірки, а аромат такий, що чути ще в коридорі, коли кур'єр приносить пакунок. Мені подобається, що хлопці дорожать репутацією, тому жодного разу не привезли щось "втомлене" чи зіпсоване всередині. Якщо хочеш замовити відразу кілька штук і не переживати за якість, сміливо бери саме тут. Це реально економить час, нерви та гроші, бо ти отримуєш саме той ідеальний смак, на який розраховуєш.
Piton вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответ