![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member |
Вітаю! Планую розширювати невелике тепличне господарство (вирощування овочів на продаж) і шукаю якісні стимулятори росту рослин для обробки насіння та позакореневого підживлення. Важливо, щоб препарати реально допомагали підвищити врожайність і стійкість до стресів (посуха, перепади температур). Підкажіть, будь ласка, де краще замовляти - можливо, хтось уже купував у перевірених постачальників? Цікавить оптимальне співвідношення ціна/якість та швидка доставка по Україні. Буду вдячний за рекомендації
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member |
Привіт. Я вже не перший рік замовляю на сайті Dolina і можу сміливо рекомендувати. У мене теж невелике господарство, вирощую овочі на продаж, тому питання якості для мене принципове. Там хороший вибір препаратів, у тому числі різні варіанти на основі гуматів та амінокислот. Неодноразово брала стимулятор росту рослин для обробки насіння і для позакореневого підживлення - результатом задоволена: сходи дружніші, рослини міцніші та краще переносять перепади температур. Ще плюс - адекватні ціни та швидка доставка. Я тепер практично все замовляю саме там, бо вже перевірений варіант.
|
| | |
![]() |
| |