![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member |
Я бросал обычные сигареты уже несколько раз, и только когда решил купить электронку , получилось реально уменьшить привычку. Главное — правильно подобрать вкус и крепость. Удобно, что это можно сделать онлайн, где есть большой выбор. Так не приходится ограничиваться тем, что попадётся случайно в офлайн-магазине.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member |
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто де зазвичай замовляє товари для вейпу? Цікавить інтернет-магазин з широким асортиментом — щоб були різні рідини, пристрої, змінні картриджі. Також важливо, щоб доставка працювала швидко, бо інколи потрібні витратники буквально на кілька днів наперед. Якщо у когось є позитивний досвід із конкретними магазинами, буду дуже вдячна за рекомендації.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Member |
Я довго думав, чи варто переходити з традиційних цигарок на щось інше, але врешті вирішив спробувати вейпінг. Після кількох днів використання зрозумів, що різниця справді відчутна. Немає того задушливого запаху тютюну, який завжди залишався на одязі, та й сам процес набагато приємніший. Вейпи нагрівають спеціальну рідину, завдяки чому утворюється пара, а не дим, і це відчувається значно м’якше для горла. Коли шукав, де купити пристрій, вирішив у Parotyag перейти на сайт і подивитися, що там пропонують. Асортимент виявився дуже великий: від простих одноразових електронних сигарет до сучасних под-систем і потужних модів. Мені сподобалося, що можна вибрати під будь-який бюджет і рівень досвіду. Також приємно здивували ціни та швидка консультація. Тепер рекомендую знайомим, бо це дійсно зручна альтернатива звичайному курінню. І найголовніше — є величезний вибір смаків, тому кожен може знайти щось для себе.
|
| | |
![]() |
| |