Цитата:
Сообщение от Vladimir922 Привет всем! Никогда особо не заморачивался с уходом за лицом, а теперь понял, что кожа стала суше и тусклее. Кто сталкивался — что лучше брать: гель для лица или крем? И вообще, есть какие-то недорогие варианты, которые реально помогают и не раздражают кожу? |
Коли стоїть вибір між гелем і кремом для щоденного догляду, я завжди відштовхуюся від потреб моєї шкіри, а не від назви засобу. Гель зазвичай легший, швидко вбирається і не залишає відчуття жирності — це добре для жирної або комбінованої шкіри, особливо в теплу пору року. Крем має більш щільну текстуру, краще живить і зволожує, тому він ближчий для сухої або зрілої шкіри або в холодний сезон, коли шкіра страждає від вітру й опалення. Ще гель може бути комфортнішим під макіяж, бо не створює зайвої ваги на шкірі, а крем іноді краще працює як нічний догляд, коли потрібно більше живлення. Для мене головне — як шкіра почувається після нанесення: легкість і свіжість чи щільне зволоження. Якщо чесно, часто маю обидва з
https://originalbeauty.com.ua/ — гель для ранку й крем для вечора або холодної погоди. Коротше кажучи, вибір між гелем і кремом залежить від твоєї шкіри і сезону.