![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member |
Хлопці, підкажіть, хто стикався. Ситуація така: машина раптово стала, СТО вже подивились — потрібен терміновий ремонт, інакше далі нікуди. Сума вийшла більша, ніж розраховував, а зарплата тільки за два тижні. Друзів напружувати не дуже хочу, та й часу на довгі варіанти немає. Банки з їхніми перевірками й чергами одразу відпадають. Цікавлять реальні способи швидко закрити таку проблему без зайвої бюрократії. Може, хтось брав гроші саме на ремонт авто і може поділитись досвідом, як краще викрутитись у такій ситуації?
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Було майже так само, тому дуже розумію. У мене накрився генератор просто посеред тижня, а без машини — ні на роботу, ні дітей забрати. Чекати зарплату не варіант, а банк мене «порадував» стандартним набором довідок і строків. Почав шукати щось швидше, бо кожен день простою — це мінус гроші. Головне для мене було, щоб можна було оформити все онлайн, без біганини містом, і щоб рішення не тягнули. Зараз таких сервісів вистачає, але треба дивитись уважно на умови і відгуки, щоб не влізти у ще більшу халепу.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member |
Дякую, що відгукнувся. Якраз цього і боюся — нарватися на неадекватні умови. Скажи, будь ласка, а скільки часу в тебе пішло від моменту подачі заявки до отримання грошей? І ще цікаво, чи сильно дивляться на кредитну історію, бо вона в мене не ідеальна. Хочеться зрозуміти, чи реально таким способом швидко закрити ремонт і спокійно віддати після зарплати, без сюрпризів по ходу.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member |
Розкажу, як було в мене. Якщо коротко, то формат онлайн кредиту у Харкові https://limon-credit.com.ua/uk/--kredyt-kharkiv/ реально виручає, коли авто стає несподівано. Для оформлення потрібен мінімум — карта, паспорт та ІПН, і все робиться онлайн, без поїздок у центр і черг. Я подавав заявку з дому на Салтівці, знайомий оформлював на Науковій — різниці немає, сервіс працює 24/7, навіть уночі. Рішення прийшло автоматично і дуже швидко, що для термінового ремонту критично. Плюс — перший кредит у МФО Limon Credit був під 0,01% без комісій, і навіть з неідеальною історією проблем не виникло. Гроші одразу падають на карту, без застав і поручителів. Зручно, коли реально не вистачає до зарплати і потрібно діяти тут і зараз. |
| | |
![]() |
| |