Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Трёп

Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении.

Ответ

LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый Сегодня, 09:29   #1 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего
По умолчанию Потрібні гроші у Харкові на терміновий ремонт машини

Хлопці, підкажіть, хто стикався. Ситуація така: машина раптово стала, СТО вже подивились — потрібен терміновий ремонт, інакше далі нікуди. Сума вийшла більша, ніж розраховував, а зарплата тільки за два тижні. Друзів напружувати не дуже хочу, та й часу на довгі варіанти немає. Банки з їхніми перевірками й чергами одразу відпадають. Цікавлять реальні способи швидко закрити таку проблему без зайвої бюрократії. Може, хтось брав гроші саме на ремонт авто і може поділитись досвідом, як краще викрутитись у такій ситуації?
Alex вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Старый Сегодня, 09:30   #2 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
0 за это сообщение
5 Всего

Було майже так само, тому дуже розумію. У мене накрився генератор просто посеред тижня, а без машини — ні на роботу, ні дітей забрати. Чекати зарплату не варіант, а банк мене «порадував» стандартним набором довідок і строків. Почав шукати щось швидше, бо кожен день простою — це мінус гроші. Головне для мене було, щоб можна було оформити все онлайн, без біганини містом, і щоб рішення не тягнули. Зараз таких сервісів вистачає, але треба дивитись уважно на умови і відгуки, щоб не влізти у ще більшу халепу.
123456br вне форума  
Старый Сегодня, 09:39   #3 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
0 за это сообщение
1 Всего

Дякую, що відгукнувся. Якраз цього і боюся — нарватися на неадекватні умови. Скажи, будь ласка, а скільки часу в тебе пішло від моменту подачі заявки до отримання грошей? І ще цікаво, чи сильно дивляться на кредитну історію, бо вона в мене не ідеальна. Хочеться зрозуміти, чи реально таким способом швидко закрити ремонт і спокійно віддати після зарплати, без сюрпризів по ходу.
Alex вне форума  
Старый Сегодня, 09:42   #4 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
0 за это сообщение
5 Всего

Розкажу, як було в мене. Якщо коротко, то формат онлайн кредиту у Харкові https://limon-credit.com.ua/uk/--kredyt-kharkiv/ реально виручає, коли авто стає несподівано. Для оформлення потрібен мінімум — карта, паспорт та ІПН, і все робиться онлайн, без поїздок у центр і черг. Я подавав заявку з дому на Салтівці, знайомий оформлював на Науковій — різниці немає, сервіс працює 24/7, навіть уночі. Рішення прийшло автоматично і дуже швидко, що для термінового ремонту критично. Плюс — перший кредит у МФО Limon Credit був під 0,01% без комісій, і навіть з неідеальною історією проблем не виникло. Гроші одразу падають на карту, без застав і поручителів. Зручно, коли реально не вистачає до зарплати і потрібно діяти тут і зараз.

123456br вне форума  
Ответ