![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member |
Думаю оновити ноутбук і дивлюся в бік macbook, бо багато працюю з текстами та браузером. Підкажіть, де ви купували техніку Apple і залишилися задоволені сервісом? Також цікавить, чи є сенс брати нові моделі, чи попередні покоління досі актуальні. Хочеться почути чесну думку, а не сухі характеристики з сайтів.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Member |
Коли вирішила оновити робочий комп’ютер, я довго шукала, де купити macbook. У Vodafone вибір величезний, і я змогла підібрати модель з потрібною пам’яттю і процесором. MacBook https://www.vodafone.ua/shop/ua/plansheti/ швидкий, без зависань, батарея тримає цілий день, а екран просто чудовий. Оформлення покупки онлайн було простим, доставка швидкою, а персонал дав корисні поради з налаштування. Тепер працювати і навчатися набагато зручніше, всі програми запускаються миттєво. Радію кожного разу, коли відкриваю свій новий MacBook, і точно знаю, що Vodafone – надійне місце для техніки.
|
| | |
![]() |
| |