![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Member |
Доброго ранку, мамочки та майбутні матусі! У мене радісна новина – тест показав дві смужки! Емоції зашкалюють, але разом з радістю з’явилася і купа питань. Найголовніше зараз: коли потрібно ставати на облік при вагітності тут, у Дніпрі? Чула різні думки: хтось каже – чим раніше, тим краще, хтось – що можна до 10-12 тижнів. Як це відбувається на практиці: куди йти, що брати з собою? Дуже хочеться зробити все правильно і вчасно, для здоров’я малюка. Розкажіть, будь ласка, про свій досвід першого звернення до жіночої консультації в нашому місті. Заздалегідь дякую за ваші теплі відповіді!
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Я відвідала AMBY і отримала повну консультацію щодо того, коли потрібно ставати на облік при вагітності https://amby.com.ua/vedennya-vagitnosti лікар доступно пояснив усі етапи та поради для першого триместру, розповів про обов’язкові обстеження і аналізи. Атмосфера в клініці дуже комфортна, персонал ввічливий і уважний. Мене здивувало сучасне обладнання та акуратність процедур. Ціни цілком адекватні, а запис до лікаря пройшов швидко. Після консультації я отримала чіткий план дій і почуваюся впевнено. Тепер я точно знаю, коли потрібно ставати на облік при вагітності, і відчуваю спокій та підтримку від AMBY.
|
| | |
![]() |
| |