Цитата:
Сообщение от Alex Я досі на стадії вибору, так що спочатку хочу спробувати кілька одиниць — наприклад один-два смаки, подивитися реакцію дитини, чи дійсно вона їх смакує. Потім вирішити, чи брати більшу упаковку або набір. Але мене трохи хвилює — що якщо обрати недостатньо, то постійно доведеться доробляти замовлення, що менш зручно. Водночас, великий набір може бути більш «підстраховкою», але чи не доведеться обов’язково, що частина залишиться невикористаною чи стане банальним «запасом». Як ти вважаєш, що буде оптимально з точки зору балансу між зручною покупкою і раціональним вибором? |
Я гадаю, що оптимально в твоєму випадку — скористатися підходом «основний + тестовий». Замовити спочатку кілька одиниць різних смаків від Bob Snail
https://maudau.com.ua/category/dytia...rand=bob-snail щоб дитина спробувала і ти точно бачив, що їй подобається. Потім, коли вже буде зрозуміло, що саме припало до смаку, зробити великий замовлення — наприклад набір або більшу упаковку цих улюблених смаків. Тим самим ти поєднуєш обидва підходи: ризик залишається мінімальним, замовлення більш практичне, а економія від великої упаковки працює тільки на ті смаки, які справді потрібні.
При цьому хочу сказати, що саме дитячі печиво та солодощі Bob Snail у онлайн-магазині MAUDAU — дуже гідний вибір: асортимент широкий, продукція на складах, можна зручно замовити з доставкою, склад натуральних інгредієнтів пристойний, без зайвих добавок, що важливо. Отже, як на мене, краще почати з кількох одиниць, а потім перейти на набір, коли буде впевненість у виборі.