![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member |
Вперше зробив замовлення в магазині Сенс і залишився надзвичайно задоволений sens.in.ua Сайт оформлений стильно, легко орієнтуватися серед різноманіття жанрів. Дуже приємно, що магазин активно підтримує українських видавців і пропонує якісні переклади іноземних авторів. Я купив кілька сучасних романів і дитячих книг для племінника. Враження — найкращі: яскраві обкладинки, якісний папір, а головне — неймовірні історії. Доставка була швидкою, і книги прийшли без жодних пошкоджень. Магазин залишає відчуття турботи, ніби книжки підбирали особисто для мене. Тепер рекомендую Сенс усім друзям.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Нещодавно замовила книги з категорії «Менеджмент та управління персоналом» на сайті https://kniga.biz.ua/ua/category-men...personalom-929 і залишилася в захваті! Величезний вибір видань, зручний каталог і швидка доставка зробили покупку справжнім задоволенням. Книги прийшли у відмінному стані, обкладинки і сторінки – як новенькі. Особливо сподобалося, що можна знайти сучасну літературу для розвитку управлінських навичок та мотивації команди. Тепер обов’язково буду повертатися сюди за новими надихаючими книгами!
|
| | |
![]() |
| |