Цитата:
Сообщение от Dualside У мене власного досвіду поки немає, але багато чув від знайомих на роботі. Двоє колег перейшли на поди, щоб кинути палити, і кажуть, що їм реально легше, бо процес дуже схожий на звичайну сигарету — тягнешся так само, але без смол і смороду. Один із них уже пів року без тютюну, інший поки ще поєднує, але теж поступово зменшує. Я думаю, що сенс у подах є, але головне — знайти якісний варіант, бо від нього залежить і смак, і відчуття, і навіть наскільки швидко зможеш відмовитися від цигарок. |
Я був у такій самій ситуації, як ти. Довго вагався, перечитував купу відгуків, дивився огляди на YouTube, питав у знайомих. У підсумку зупинився на vaporesso xros 5 mini
https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/...os-5-mini.html який замовляв у Smolnet. І скажу чесно — не пожалів жодної гривні.
Пристрій реально якісний: нічого не тече, смак дуже чистий, передача нікотину плавна, батареї вистачає на цілий день навіть при активному використанні. Тому сміливо раджу і тобі спробувати замовити саме там под, тим більше, що вибір там хороший. Я от завдяки цьому пристрою відмовився від сигарет, хоча раніше кілька разів намагався і постійно зривувався.