У мене маленький бізнес, і авто — це не розкіш, а робочий інструмент, тому важливо, щоб машина не ламалася в найвідповідальніший момент. Вибір сервісу — справа серйозна, я довго шукав надійне місце в Києві й зупинився на СТО Франт на Подолі, де роблять якісний ремонт авто
https://sto-frant.com.ua/ ці хлопці реально знають свою справу. Вони не бояться братися за старі машини, я приганяв до них не новенький мікроавтобус 2008 року, і його поставили на колеса буквально за пару днів. Найбільше мені подобається, що вони не просто «запаяли проблему», а реально усунули причину поломки. Діагностику провели на якомусь навороченому обладнанні, все показали на екрані, пояснили людською мовою. Не пішли додому, поки не довели все до ідеального стану. У СТО Франт немає байдужості, видно, що кожен майстер уважно ставиться до автомобіля, немов до власного. Я впевнений, що з такими професіоналами не боїшся доріг. Тепер я клієнт на постійній основі й щиро раджу цей сервіс усім, хто цінує якість, чесність і спокій.