![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() | #1 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Останнім часом думаю пройти повне обстеження в мамолога, бо помітила деякі дискомфортні відчуття і просто хочу бути впевнена, що все гаразд. Ніколи раніше не зверталась до такого фахівця, тому не маю жодного досвіду в цій сфері. Хотілося б знайти хороший мамологічний центр у Києві, бажано з сучасним обладнанням, щоб на місці можна було зробити УЗД та отримати консультацію без зайвих черг. Якщо ви вже проходили щось подібне, поділіться, будь ласка, де саме, чи варто звертатись до приватних центрів, і чи є там нормальні лікарі.
|
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Я минулого року якраз шукала щось подібне, бо також виникла необхідність перевіритись. Переглянула багато варіантів, питала знайомих, і врешті-решт пішла в мамологічний центр на Подолі, який називається «Центр Мамології №1». Дуже зручно, бо він поруч з метро, сам центр чистий, сучасний, а обладнання реально нове – УЗД зробили одразу ж після консультації. Лікарі – професіонали, я була у жінки-лікаря, все пояснила, без зайвого тиску, спокійно і чітко. Ще сподобалось, що можна записатись онлайн або через телефон, а не сидіти в черзі. Результати були готові швидко, все зручно організовано. Якщо шукаєш без нервів і з адекватним підходом – раджу туди. Вони реально вже мають ім’я, не перший рік працюють, і видно, що спеціалізуються саме на жіночому здоров’ї, а не все підряд.
|
![]() | ![]() |
![]() |
| |