Цитата:
Сообщение от Sokol Я сам купував жіночу сукню-вишиванку через інтернет. Спочатку довго вибирав, але в кінцевому результаті зупинився на магазині, який має широкий асортимент. Вишиванка була дуже красивою, а крій був зручним для щоденного носіння. У магазині також є варіанти на різні сезони, що дуже зручно. |
Не так давно шукав для своєї сестри подарунок на свята. Вона вже давно мріяла про сукню-вишиванку
https://etnoxata.com.ua/vyshyvanky-v...hyti-sukni-74/ але все ніяк не могла знайти таку, яка б їй справді подобалася. Я вирішив їй допомогти і замовити через магазин "Етнохата".
Я був приємно здивований, бо, по-перше, асортимент величезний — можна знайти як сучасні варіанти, так і більш традиційні. По-друге, все виготовлено з натуральних матеріалів, що для мене було дуже важливо, адже для сестри це питання комфорту і здоров'я. Вишиванка, яку я вибрав, дуже гарно сидить, тканина якісна, а сам процес покупки був дуже простий. Доставка пройшла без проблем. Вона була в захваті, і я можу з впевненістю рекомендувати цей магазин для покупки жіночих вишиванок.