![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
![]() | #1 (permalink) |
Senior Member | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Та була в мене схожа ситуація! Компресор трохи постояв у кутку, потім знову почав ним користуватись — і бац, така сама історія: гуде, повітря смердить, і здавалося, що зараз згорить. Фільтр зняв — а він просто ганчірка з пилюкою, не дихає взагалі. Я тоді теж побіг по магазинах, і так само, як ти, офігів від кількості назв. Порадили фільтр грубого очищення і окремо вологовідділювач — і реально допомогло. Головне — брати не найдешевше, бо раз уже міняти, то щоб надовго. І краще купляти в нормальному місці, бо я раз на ринку взяв — а воно на другий тиждень тріснуло. Потім вже купляв через сайт, там хоч зрозуміло, що береш.
|
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Люди, дуже прошу поради! У нас на виробництві компресор почав якось дивно працювати — шум сильніший, і повітря на виході ніби вже не таке чисте. Мені сказали, що, скоріш за все, фільтр засмітився, і треба його міняти. Але я в тому зовсім не розбираюсь — які вони бувають, як обирати, чим один від одного відрізняється? Там ще й купа назв — повітряні, масляні, сепаратори... В гуглі знайшла трохи інфи, але все якось складно, а консультанти в магазинах тільки більше плутають. Може, хтось вже стикався і може по-людськи пояснити, з чого почати?
|
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Senior Member | ![]()
А у мене компресор почав шуміти й трохи масло в повітрі пішло. Тоді вже я зрозумів — фільтр пора міняти. Шукав спочатку по базарах — або дорого, або не те. Потім знайомий порадив перевірити нормальні інтернет-магазини. Замовив фільтри для компресора https://ultrafilter.com.ua/catalog/f...umnogo-nasosa/ в інтернет-магазині «Ультрафільтр» — підійшли чітко, доставили швидко, все як треба. Головне — дивись не тільки на бренд, а й щоб було зазначено, під яку саме модель. І не тягни, бо фільтр — річ недорога, а компресор потім на ремонт тягнути — це вже зовсім інша історія. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
| |