![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Привіт! Я точно можу порадити сервіс Navi Zone. Це програма для gps трекера , яка дає змогу бачити місцезнаходження твоїх авто і навіть аналізувати їхні маршрути. Мій друг встановив цю систему для свого невеликого бізнесу, пов’язаного з доставкою товарів. Завдяки Navi Zone він тепер бачить усі пересування водіїв, отримує сповіщення про непередбачені зупинки або вихід авто за межі заданих зон. До речі, платформа працює з будь-якими трекерами, і всі дані зберігаються до року, тож є можливість перевірити всю історію поїздок.
|
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Member | ![]()
Останнім часом теж займався впровадженням GPS-моніторингу для автопарку й після багатьох варіантів зупинився на Antenor. Компанія з досвідом, офіційний партнер Wialon, і це вже багато про що говорить. Дуже сподобалось, що спеціалісти підходять до задач не формально: допомогли підібрати трекери, програмне забезпечення, врахували тип транспорту й наші внутрішні процеси. Після впровадження система реально почала працювати на економію: витрати на пальне знизились, зникли «сірі зони» в логістиці, а звіти по маршрутах стали значно зрозуміліші. Можна моніторити навіть зі смартфона через зручний додаток. Якщо потрібна стабільна і гнучка система з підтримкою — Antenor вартий уваги.
|
![]() | ![]() |
![]() |
| |