![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
![]() | #1 (permalink) |
Senior Member | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Обирали басейн для дитини минулого літа, орієнтувалися на те, щоб був із м’якого, але щільного матеріалу — ПВХ добре себе зарекомендував. Звернули увагу, щоб не було дрібних деталей, які дитина може відірвати. У нас модель з невеликим навісом — річ справді корисна, бо дитина не на прямому сонці. Ще один плюс — клапан для зливу води. Це дуже полегшує щоденне прибирання після купання. Головне — не брати надто велику модель, бо вода тоді погано прогрівається.
|
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Senior Member | ![]()
У нас басейн уже другий сезон, тож можу сказати, що головне — обирати з урахуванням місця, де плануєте його ставити. Ми спочатку взяли занадто широкий, і він ледь вміщувався на терасі. З часом купили трохи менший — з надувним дном, і це справді комфортно для малюка, особливо якщо він тільки вчиться впевнено стояти. Ще порада: беріть з яскравим дизайном, це одразу приваблює дитину. А ось з фонтанчиками чи розпилювачами води у нас не прижилося — дитина їх боїться.
|
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Junior Member | ![]()
Я довго вагався перед покупкою, бо хотілося знайти варіант, який поєднує і безпеку, і практичність. У результаті зупинився на моделі, яку знайшов серед дитячих басейнів в https://aquapolis.ua/ua/pools/tip-bassejna/detskie.html Обрав круглу форму з трьома кільцями — вона добре тримає форму, а дитина не випадає, навіть коли активно плескається. Дуже сподобалося, що матеріал легко миється, а ще після зливу вода не залишає неприємного запаху. Басейн не втратив кольору навіть після кількох тижнів на сонці. Розмір оптимальний: і для малечі, і для батьків поруч посидіти. Найкраще те, що дитина тепер щодня проситься йти купатися, і це для мене показник, що ми вгадали з вибором. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
| |