![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #5 (permalink) |
| Member |
-Алюмінієві — легкі, швидко нагріваються, але чутливі до неякісної води. Найкраще підходять для приватного будинку. -Мідно-алюмінієві — мають найвищу тепловіддачу, довговічні, універсальні, але коштують дорожче. -Чавунні — важкі, повільно нагріваються, зате довго зберігають тепло і не бояться брудної води. Ідеальні для квартир із централізованим опаленням. -Сталеві — мають середню вагу, швидко нагріваються і добре віддають тепло. Найкраще підходять для систем з постійною циркуляцією — наприклад, для автономного опалення. Я зупинив свій вибір саме на сталевих радіаторах на сайті Teplocentr. У мене приватний будинок, і я встановив автономне опалення. Все виглядає й працює дуже зручно: встановлюю комфортну температуру на термостаті, який придбав тут — https://teplocentr.ua/sistemi-upravl...ta-termostati/. Тепер система завжди підтримує оптимальну температуру в моїй кімнаті. Загалом, рекомендую Teplocentr — великий асортимент, швидка доставка та зручні способи оплати. Звертайтесь до менеджерів за консультацією, щоб підібрати найкращий варіант саме для вас. |
| | |
| |