![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Що стосується лікування діареї, то для початку потрібно зрозуміти, чи є це симптомом харчового отруєння або реакцією на стрес. Якщо діарея не триває більше кількох днів, то я б порадила використовувати препарати на основі лопераміду, наприклад, "Імодіум". Це ефективно зупиняє діарею. Також важливо відновити водний баланс, тому пити багато рідини, краще солі з глюкозою, щоб уникнути зневоднення.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member |
Я згоден з попереднім коментарем, але хочу додати, що якщо проблема триває довше ніж два дні, варто звернутися до лікаря, адже це може бути симптомом більш серйозних захворювань, як-от інфекції. Крім того, пробіотики дійсно можуть допомогти відновити нормальну мікрофлору кишечника, тому я б порадив додавати їх до лікування.
|
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Senior Member | Цитата:
Важливо пам'ятати, що Ентерол https://enterol.ua/likuvannya-diarei/ не зупиняє діарею безпосередньо, але допомагає боротися з її причинами, нормалізуючи роботу кишечника. Його можна приймати протягом 1-2 тижнів. Для детальнішої інформації можна почитати на сайті виробника або у фахівця, адже часто для правильного лікування потрібна індивідуальна консультація. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Senior Member |
Коли в мене раптово почалася гостра діарея, перше, що зробив — почав шукати в інтернеті, які ліки краще взяти і де їх швидко купити. Не хотілося бігати по аптеках навмання, бо самопочуття було не дуже. Натрапив на офіційний сайт Смекта, де одразу знайшов багато корисної інформації про діарею та роботу шлунково-кишкового тракту. Там дуже детально описаний сам препарат, як він працює, кому підходить і як правильно приймати порошок. Сподобалося, що є зрозуміла інструкція без складних медичних термінів. Особливо зручно, що на сайті є список аптек, де можна вигідно купити Смекту. Я вибрав найближчу, швидко придбав препарат і почав приймати. Уже через деякий час стан помітно покращився — шлунок заспокоївся, а симптоми діареї зменшилися. Тепер знаю, що це надійний варіант і для дорослих, і для дітей. Рекомендую.
|
| | |
![]() |
| |