![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
![]() | #1 (permalink) |
Senior Member | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Коли обираєш СТО, раджу звернути увагу не лише на ціну, а й на підхід до клієнта. Якщо менеджер чи майстер готові приділити час, пояснити проблему і не кваплять тебе одразу «здавати машину», це добрий знак. Також оцінюй, чи є гарантія, чи можна відразу отримати кошторис. Це захистить від непередбачуваних витрат.
|
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Я би ще додав, що варто перевіряти, чи є в сервісу спеціалізація під твою марку авто. Досвідчені майстри завжди запитують деталі, уточнюють симптоми і не беруться «наосліп». Також непогано, якщо СТО має свій сайт чи сторінку з реальними фото робіт — це свідчить про відкритість. Особисто я обираю тих, хто не обіцяє чудес за годину.
|
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Власне, після довгих пошуків я знайшов для себе хороший варіант — це СТО в Києві https://iron-master.com.ua/ IRON MASTER. Вони реально підходять до справи професійно. Мені сподобалося, що після діагностики все чітко розписали: що потрібно зробити терміново, а що можна відкласти. Вартість роботи узгоджується одразу, і фінальний рахунок не відрізняється від попереднього кошторису, що, як на мене, дуже важливо. Крім того, у них зручне місце розташування та сучасне обладнання, завдяки якому діагностика і ремонт займають адекватний час. Я вже кілька разів звертався і щоразу залишався задоволеним результатом.
|
![]() | ![]() |
![]() |
| |