![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Member |
Підкажіть, будь ласка. Чи має сенс робити повний аналіз сайту перед тим, як вкладати гроші в SEO або рекламу? У мене сайт працює вже певний час, але результати в пошуку не дуже. Можливо, є приховані технічні проблеми чи помилки, яких я просто не бачу. Цікавить реальний досвід — чи допомагає аудит зрозуміти, що не так, і з чого правильно починати?
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member |
З власного досвіду можу сказати — без аудиту будь-які дії в SEO можуть бути просто втратою часу і бюджету. Я так і зробив спочатку: налаштовував щось сам, додавав контент, але результат був мінімальний. Коли звернувся в UPCORN Agency, вони провели повний технічний аналіз і показали проблеми, про які я навіть не здогадувався: неправильна структура, дублі, слабкі метатеги, неіндексовані сторінки. Після впровадження рекомендацій позиції почали рости вже за місяць. Тому раджу не ризикувати й одразу замовити SEO аудит — це найрозумніший перший крок.
|
| | |
![]() |
| |