Цитата:
Сообщение от xaliskax Хочу перевести доньку на дистанційне навчання, але поки не можу зрозуміти, наскільки це реально без постійного контролю з мого боку. Вона нормально вчиться, але вдома легко відволікається, тому є страх, що уроки постійно відкладатимуться. Розкажіть, будь ласка, як у вас усе відбувалося після переходу: скільки часу знадобилося на звикання, чи допомагають учителі, якщо щось незрозуміло, і чи вдалося дитині з часом самостійно організовувати навчальний день? |
У нас спочатку теж було відчуття, що без моєї участі нічого не вийде, тому перший місяць я досить часто нагадувала про уроки. В Атмосферна школа сподобалося, що дитина не просто отримує завдання, а має зрозумілий розклад і зв’язок із педагогами. Коли обирали
онлайн школу, для мене було принципово, щоб не довелося самій шукати матеріали та вигадувати, що і в якій послідовності проходити. Поступово донька втягнулася, навчилася сама перевіряти, які завдання залишилися, і зараз я лише іноді цікавлюся, як справи. Для нас це виявилося набагато спокійніше, ніж я очікувала.