![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member |
Привіт, я давно думаю про те що мій бізнес стоїть на місці, конкуренти активно в пошуку показуються, я чув про якусь рекламу що там можна запустити оголошення прямо в момент коли люди шукають. Але я не знаю якою саме рекламою почати, тому що кажуть що видів такої реклами багато, якась пошукова, якась на сайтах, ще якась на відео, на мобільних додатках. Що краще вибрати для мого типу магазину, як взагалі розуміти різницю між усіма цими видами реклами, що кому підходить найбільше?
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Привіт, супер що ти вже думаєш про розвиток. Я розумію твою вагання тому що сам не знав з чого почати з такою кількістю варіантів. Твоя проблема в тому що ти не знаєш які варіанти взагалі існують, а ведь від вибору залежить все. На щастя, я знайшов супер матеріал де розписано про види контекстної реклами в інтернеті та як кожен з них працює, рекомендую заглянути на ag.marketing щоб прочитати детально про всі варіанти. Там пояснено про пошукову рекламу, банери, відео, товарну рекламу та інші форми, кожна має свої переваги залежно від типу бізнесу. AG.Marketing супер розписали як підібрати правильний вид саме для твоєї ніші. Після прочитання ти точно зрозумієш який варіант підходить саме для твого магазину. Рекомендую не гаяти час, заглянь туди й розібрись.
|
| | |
![]() |
| |