![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member |
У мене в телефоні з робочих сервісів по суті тільки таксі та сканер для самообслуговування в АТБ, щоб у чергах не стояти. Але зараз стільки всього доставки продукції, клінінг за викликом, онлайн-записи куди тільки можна й купу інших хелперів. От сиджу й думаю, чи є сенс усе це скачувати і реєструватися. Чим ви самі постійно користуєтеся з таких побутових додатків, що реально економить час? Які сервіси у вас на першому екрані, а що завантажили й жодного разу не відкрили? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
З власного досвіду скажу, що завантажувати взагалі все поспіль точно не варто, бо більшість іконка так і висітиме без діла. У мене реально щодня працюють тільки міські застосунки, пара доставок їжі та медичний сервіс для запису до лікарів. Всілякі специфічні додатки на кшталт виклику клінінгу чи вузьких побутових послуг спокійно відкриваю раз на рік через звичайний браузер, коли виникає потреба. Те саме стосується й фінансів: набагато зручніше робити страхування онлайн або оформлювати якісь базові документи через вебінтерфейси, ніж забивати пам'ять телефону сотнею окремих програм. Тож тримайте на екрані тільки те, чим користуєтеся хоча б раз на тиждень, а решту простіше вирішувати в міру потреби.
|
| | |
![]() |
| |