Усім привіт! Хотіла поділитися своєю знахідкою, бо знаю, наскільки складно зараз знайти справді надійного постачальника ін'єкційних засобів. Останніми роками я дуже уважно ставлюся до догляду за шкірою, адже після 30 років звичайних кремів та сироваток уже недостатньо — шкірі потрібне глибоке зволоження, регенерація та стимуляція вироблення власного колагену зсередини. Як практикуючий косметолог із приватним кабінетом, я постійно шукаю перевірену та оригінальну продукцію, адже від цього залежить не лише естетичний результат, а й безпека та здоров'я моїх клієнтів. Останнім часом на ринку з'явилося забагато підробок і сумнівних постачальників, тому для мене наявність сертифікатів та чітке дотримання умов зберігання стоять на першому місці. Нещодавно за порадою колеги відкрила для себе інтернет-магазин Bellatique. Мене дуже приємно вразив їхній асортимент і рівень сервісу: вся продукція оригінальна, чітко дотримуються умов транспортування (що надзвичайно важливо для таких препаратів) та тримають адекватний рівень цін. Якщо ви шукаєте перевірені
препарати для біоревіталізації, дуже раджу завітати до їхнього каталогу. Там зібрані топові бренди з різними складами на основі високомолекулярної гіалуронової кислоти, збагачені амінокислотами, пептидами та вітамінними комплексами під будь-які типи шкіри та вікові потреби.