![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Секрет рівного відтінку криється не тільки в самому засобі, а в якісному скрабуванні шкіри перед нанесенням. Якщо не прибрати мертві клітини на ліктях і колінах, то навіть найдорожчий продукт ляже страшними рудими смугами. Бери муси або пінки, бо вони розподіляються набагато простіше за креми.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member |
Дякую за корисний лайфхак зі скрабом, бо я раніше мазала прямо так і потім виглядала як леопард. Скажи, а які саме бренди зараз вважаються найкращими і не пахнуть цією специфічною хімією після висихання? Можеш порадити щось перевірене для обличчя і тіла?
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member |
Тут головне дивитися на текстуру та склад, щоб не було жовтого підтону. Я замовляю автозасмагу для тіла на Notino https://www.notino.ua/zasoby-dlya-avtozasmagy/ , бо там нормальний вибір європейських брендів і ціни адекватні. Наношу продукт виключно спеціальною рукавицею кругованими рухами, починаючи знизу від ніг і піднімаючись вище. Після процедурки даю повністю висохнути хвилин п'ятнадцять перед тим як одягатися, а змиваю через кілька годин для природного кольору. Виглядає справді чудово, навіть краще, ніж природна засмага. Я не треба горіти на сонці. |
| | |
![]() |
| |