Хочу поділитися своїм досвідом
встановлення брекетів в MegaDental Довгий час я відкладала ортодонтичне лікування, оскільки переживала через зовнішній вигляд брекетів і можливі незручності. Проте після консультації зрозуміла, що сучасні системи дозволяють проходити лікування набагато комфортніше, ніж я уявляла. Лікар MegaDental дуже уважно поставився до моєї ситуації, провів необхідні обстеження та розробив зрозумілий план лікування. Мені сподобалося, що всі рішення приймалися разом зі мною, а не просто були поставлені перед фактом. Під час встановлення брекетів я почувалася спокійно, адже процедура виконувалася акуратно та професійно. Після встановлення спеціалісти надали детальні поради, які допомогли швидше адаптуватися до системи. У процесі лікування завжди можна отримати відповідь на будь-яке питання та бути впевненим у правильності кожного етапу. Окремо хочу відзначити сучасну атмосферу клініки, уважний персонал і високий рівень обслуговування. MegaDental стала для мене прикладом того, як має працювати стоматологія, де пацієнт отримує не лише якісну послугу, а й підтримку протягом усього лікування. Дуже вдячна за професійну роботу та можливість поступово отримати усмішку, про яку давно мріяла.