Я — жінка, яка сама вибирає собі авто. Без чоловіка, без "порадника". І коли я вирішила купити новий Mitsubishi Pajero Sport
https://mitsubishi-arma.com.ua/pajero-sport, деякі знайомі дивувались — "навіщо тобі такий великий?". Але я знаю навіщо: ми з сім'єю щовихідних виїжджаємо за місто, влітку — Карпати, взимку — лижі. Мені потрібна машина яка не підведе ніде і ніколи.
В Арма Моторс потрапила за рекомендацією колеги. Перше враження від салону — простора, чиста, без метушні. Мене привітали одразу, запитали чим можуть допомогти — і не намагались одразу везти до "найкращої пропозиції". Спочатку поговорили про мої потреби.
Менеджер Олена (знову жінка-менеджер — і знову клас!) розповіла про Pajero Sport дуже детально: повний привід Super Select, яку функцію для чого використовувати, як поводиться взимку, що кажуть клієнти які їздять в Карпати. Я сиділа і слухала як зачарована — вона явно любить цей продукт і знає його.
Тест-драйв зробили по складнішому маршруту за містом — я сама попросила, вони погодились без проблем. Pajero Sport на нерівній дорозі тримається впевнено, шум мінімальний, посадка висока — огляд чудовий. Купила в кредит, взяли участь в акції Trade-in. Тепер їжджу в Карпати і паркуюсь де хочу. Чоловіки на парковках іноді дивляться здивовано. Мені подобається.