![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Можу поділитися своїм досвідом покупок у MEGASPORT, бо замовляв там і кросівки, і спортивний одяг. Найбільше переживав за розміри, адже в інтернеті часто бувають проблеми з цим. Але в них є нормальна таблиця розмірів, тому все підійшло без обміну. Я ще перед замовленням читав різні MEGASPORT відгуки, щоб переконатися, що магазин надійний. У мене претензій не виникло - товар був оригінальний, доставка швидка, а якість реально хороша. Тепер періодично беру там речі для тренувань і просто на кожен день.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member |
Замовила собі класні кросівки на сайті преміата.нет.юа , отримала замовлення буквально за пару днів, усе пройшло максимально гладко: швидке підтвердження, оперативна відправка і без проблем із доставкою. Обирала бренд Premiata, бо давно подобається їхній стиль і якість. У житті виглядають ще краще, ніж на фото. Кросівки зручні, легкі, добре сіли по нозі, одразу відчувається комфорт при ходьбі.
|
| | |
![]() |
| |