![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member |
Доброго дня, підкажіть будь ласка, я вперше хочу виростити альстромерію на своїй клумбі і зовсім не знаю з чого почати. Чула, що ця рослина родом з Південної Америки, і боюся, що вона не приживеться в нашому кліматі. Які сорти краще обрати початківцю навесні, і чи є сенс взагалі братися за це?
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Не хвилюйтеся, альстромерія чудово росте в наших умовах, і весна якраз ідеальний час для посадки. AYRIS пропонує саме те, що вам потрібно, за якісним посадковим матеріалом раджу відвідати https://ayris.com.ua/tsybulyny-i-sad...alstromerii-ua, де представлені перевірені голландські сорти з гарантією приживлюваності. Для початківців найкраще підійдуть середньорослі універсальні гібриди, вони невибагливі та дають рясне хвилеподібне цвітіння. Кореневища висаджують на глибину 5–10 сантиметрів після прогрівання ґрунту. AYRIS співпрацює з найкращими розсадниками світу, тож ви точно не розчаруєтеся.
|
| | |
![]() |
| |