![]() |
| |||||||
| Ремонт автомобилей Обсуждение вопросов связанных с ремонтом автомобилей. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member |
Я раніше скептично ставився до фрази “стійкий до РЕБ”. Здавалося, що це просто красиві слова для опису будь-якого дрона. Але з часом зрозумів, що коли зв’язок починає сипатися, різниця між “звичайним” і адаптованим апаратом відчувається одразу. І це не про ідеальні умови, а якраз про найгірші сценарії.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member |
Підтримую. Багато хто думає, що РЕБ — це щось далеке й рідкісне, але на практиці перешкоди трапляються постійно. Дрон може бути класний за характеристиками, але якщо він губиться при першому серйозному шумі — користі мало. Тому зараз все частіше дивляться не на “швидше” чи “дальше”, а на стабільність зв’язку.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Junior Member |
Я якраз дивився варіанти, які спочатку проєктували з урахуванням таких умов. Там і підбір компонентів інший, і підхід до налаштувань. Ось приклад такої моделі: https://drongrif.com/device/bpla-gryf-opto15/ Це не універсальний дрон “на всі випадки”, а платформа, заточена під складний ефір. Мені зайшло, що про це говорять прямо, без прикрас. Краще чесно пояснити, для чого він, ніж обіцяти чудеса. |
| | |
![]() |
| |